Indvielse af ny bus

Posted by  admin  maj 23, 2014

IMG_2051.JPG

Der var champagne i vandkanden og flødeboller på forsædet, da elever og lærere forleden holdt navngivningsfest for Vilsted Friskoles nye bus.

Efter en rundspørge blandt eleverne kom bussen til at hedde ”Den blå Dame”. Passagerer og beskuere må herefter selv afgøre, om der er tænkt på Picasso eller Vitskøl Kloster.

Kort efter navngivningen begav ”Den blå Dame” sig ud på en større jomfrurejse, da hun i mandags kørte mellemgruppen til Sønderjylland på deres årlige lejrskole. Her skal de blandt andet besøge Sønderborg Slot og Dybbøl Mølle.

Når bussen ikke kører på lejrskole, bruges den til at køre ca. 35 elever til og fra den lille skole i Vilsted.

Bussen er i øvrigt købt hos Flemming Hollen, Byens Taxi og Turist i Løgstør og dekoreret af Skiltefabrikken i Næsby.