Skolesundhedspleje

Vilsted Friskole modtager på lige fod med alle andre skoler i Vesthimmerlands Kommune tilbud om besøg af sundhedsplejen med forskellige tiltag i de forskellige årgange.

Hvis du har brug for at drøfte sundheds relaterede emner omkring dit barn, er du velkommen til at kontakte vores sundhedsplejerske:

Lone Riisgaard-Jensen

Børne og skoleforvaltningen

Vesthimmerlands Kommune

Aagade 25D

9620 Aalestrup

lrj@vesthimmerland.dk

Sundhedsplejerskerne kan kontaktes på mobiltelefon i dagtimerne på hverdage. Hvis hun ikke træffes med det samme, kan der lægges besked og der vil blive ringet tilbage i løbet af max. 2-3 hverdage. Hvis der behov for at tale med en sundhedsplejerske indenfor kort tid kan administrativ medarbejder Hanne Rishøj kontaktes på tlf. 99 66 77 78 fra kl. 9-13 på hverdage og hun vil kunne henvise videre.

Hvis du bruger sms skal du være opmærksom på at der ikke bliver sendt automatisk besked tilbage hvis sundhedsplejersken holder ferie.

Sundhedsplejerskerne i skolegruppen holder som udgangspunkt ferie i skolernes ferie.